reklam
reklam

SON DAKİKA

theWP Haber Teması V3 Demo
reklam

Skoda Online Lansmanda Mercedes’i Geçti

Uluslararası araştırma ve danışmanlık firması TNS’e göre kısa süre önce lanse edilen Skoda Superb’in online kampanyası, Avrupa’daki internet kullanıcıları üzerinde Mercedes-Benz’in lüks SUV’larından daha başarılı oldu.

Skoda Online Lansmanda Mercedes’i Geçti
Bu haber 13 Mart 2020 - 12:40 'de eklendi ve 743 kez görüntülendi.
reklam

Dijital takipçileriyle aktif olarak iletişimde olan Skoda, TNS’e göre aracının önceki versiyona oranla artan ekipmanı, geliştirilen tasarımı ve çok daha pahalı araçlarda kullanılan yarı otonom sürüş özelliklerini ön plana çıkartarak ilgi çekmeyi başardı.

Mercedes ise M sınıfının yerine gelen GLE’nin online kampanyasıyla ikinci sırada yer aldı.

TNS yaptığı araştırmada hedef kitle olarak Almanya, İngiltere, Fransa ve İspanya’da ikamet eden 3000 üzerinde internet kullanıcısını baz alırken, ülkemizde de Skoda’nın elektronik ortamla ilişkilerini daha yakın tutmasını diliyoruz.

TNS’in raporunda yer alan şu ifadeler de ayrıca dikkat çekici; “Satın alma sürecinde sosyal medya, bloglar ve diğer online medya kuruluşlarının güvenilir kaynak olarak önemi git gide artıyor. Eğer üreticiler bu alana yatırım yapmazlarsa pazarda büyük kayıp yaşayacaklardır.”.

Temmuz ayında Avrupa’da 13.800 online etkileşim baz alınarak yapılan listede durum şu şekilde.

1. Skoda Superb 8.1

2. Mercedes GLE 5.9

3. Renault Kadjar 5.8

4. Renault Espace 4.8

5. Mercedes GLC 4.6

reklam
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA