reklam
reklam

SON DAKİKA

theWP Haber Teması V3 Demo
reklam

Avrupa’ya Türk kanıtı

Toyota’nın 350 milyon Euro yatırımla Adapazarı’nda üretmeye başladığı ilk kompakt SUV aracı C-HR’nin tanıtımını Paris’te bizzat Toyota Dünya Başkanı ve CEO’su Akio Toyoda yaptı. Toyoda, ilk kez Avrupa’da bir fuara katılırken yaptığı açıklamada, “Avrupa pazarına bağlılığımızın en büyük kanıtı Türkiye’de üretilecek C-HR” dedi.

Avrupa’ya Türk kanıtı
Bu haber 13 Mart 2020 - 12:40 'de eklendi ve 721 kez görüntülendi.
reklam

JAPON otomotiv devi Toyota’nın Dünya Başkanı ve CEO’su Akio Toyoda, Türkiye’de üretilmeye başlanan kompakt SUV modeli C-HR’nin tanıtımı için Avrupa’da ilk kez bir fuara katıldı. Toyota Avrupa yönetimini bile şaşırtan bu ani karar sonrasında Paris Otomobil Fuarı’nda açıklamalar yapan Toyoda, Avrupa pazarına bağlılıklarının en büyük kanıtının Türkiye’de üretilecek olan Toyota C-HR olduğunu belirtti. Otomobilleri daha eğlenceli, daha güvenli ve daha faydalı hale getirip çözümler üretmek için ara vermeden çalıştıklarını kaydeden Toyoda, “Toyota C-HR ile C-crossover segmentinde yeni bir sayfa açılacak. Kasım ayından itibaren satışa sunulacak olan C-HR modeli, sportif özellikleri ve gelişmiş teknolojisiyle yeni bir dönemin başlangıcı olacak” dedi. Toyota’nın çeşitli işbirlikleri ile, otomotiv teknolojisinde geleceğin yeniliklerini sunmaya kararlı olduğuna da vurgu yapan Toyoda şöyle konuştu: “Toyota olarak yapabileceğimiz en önemli şey sadece mükemmel otomobiller üretmek için yöntemler geliştirmek değil, müşterilerimizin yaşamlarını iyileştirmek için mümkün olan her şeyi yapmaktır. Hibrit teknolojisini; emisyonları azaltmak ve çevreyi korumak için icat ettiğimiz gibi, toplum yararına yeni buluşlar yapmak için de kararlıyız. Toyota, otomotiv kazalarının tamamen önlenmesi için yoğun bir çaba içindedir. Mühendislerimiz ve bilim insanları, otonom sürüş, robotlar ile malzeme bilimi alanında yoğun bir çalışma içindeler.

KAZALARI ÖNLEYECEĞİZ

Benim için en önemli konuların başında otomobil kazalarını önlemek geliyor. Bunu yaparken otomobillerimizin sunduğu sürüş keyfinden de taviz vermek istemiyoruz. Çok fazla bilinmese de, Toyota yıllardan beri otonom otomobilleri geliştirme üzerine çalışıyor. Toyota ekipleri, hem şoför hem de ‘yardımcı’ mod olmak üzere iki tür otonom özellik geliştirdiler. Şoför modunu veya tamamen otonom modunu, sadece yüzde 100 kaza yapılmayacağını anladığımızda ve en az 14.2 milyar km test yaptıktan sonra kullanabileceğiz.”

reklam
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA