reklam
reklam

SON DAKİKA

theWP Haber Teması V3 Demo
reklam

2016 İzmir Otoshow yaklaşıyor

İzmir Otoshow bu sene Gaziemir Fuar İzmir’de ziyaretçilerini ağırlamaya hazırlanıyor. İzmir Otoshow 2016’da daha büyük ve daha profesyonel olacak.

2016 İzmir Otoshow yaklaşıyor
Bu haber 13 Mart 2020 - 12:40 'de eklendi ve 720 kez görüntülendi.
reklam

Dünyada 2016 otomobil fuarları furyası devam ederken, ülkemizde de bu sene TÜYAP tarafından organize edilen İzmir Otoshow Ekim ayında kapılarını ziyaretçilerine açacak.

İlk başladığı günden bu yana sürekli gelişen ve büyüyen fuar, 2016 yılında TÜYAP ve İZFAŞ işbirliği ile sadece İzmir ve yakın bölgenin değil Türkiye’nin en önemli otomotiv fuarlarından biri konumunda olacak.

Birçok üreticinin katılmayı planladığı İzmir Otoshow’da yeni modellerin yanı sıra aksesuar stantları da oldukça ilgi çekecek. Özellikle modifiye tutkunları için ayrılan bölümü ziyaret etmenizi tavsiye ediyoruz.

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir Ticaret Odası ve Otomotiv Distribütörleri Derneği’nin desteği ile düzenlenmekte olan İzmir Otoshow, iki yılda bir düzenleniyor.

İzmir Otoshow, 18-23 Ekim 2016 tarihleri arasında Gaziemir Fuar İzmir’de gerçekleşecek. Otomobil markaları en dikkat çekici stantları, organizatörler ise en keyifli etkinlikleri sunmak için şimdiden hazırlıklara başladılar.

reklam
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA